Hvorfor er søvn så vigtigt?

14. feb 2022 | Kropsterapi

Kropsterapi forbedrer søvnkvaliteten

Jeg bliver ind i mellem stadig fascineret af, hvor effektiv Kropsterapi er, når mine søde klienter vender tilbage efter bare én eller få behandlinger, og fortæller at de sover bedre, falder hurtigere i søvn og har mere ro i krop og sind.

I behandlingerne hjælper jeg klienterne med at få plads til en dybere vejrtrækning. Det gør jeg bl.a. ved at afspænde deres spændinger i brystkassen, omkring ribbenene, solar plexus og resten af maven.
Behandlingen er også med til at berolige nervesystemet, som er enormt vigtigt for at kunne finde ro til en dyb og god søvn.

Søvn er DRØN vigtigt for restitution af kroppen, men også for dit sind og velbefindende.

En god søvn giver mere energi og overskud til at være i hverdagen med nærvær og rummelighed. Det bliver nemmere at tage gode, selvkærlige valg. Lettere at være i de relationer vi er i – både på job og i fritiden.

Tips til bedre søvn:

  1. Hold dit soveværelse mørkt og køligt
  2. Undgå skærm før sengetid
  3. Skab en beroligende rutine før sengetid
  4. Har du tankemylder før du skal sove, kan jeg anbefale dig guidede meditationer
Søvn er vigtigt for helbredet

Du vil måske også synes om…