Cupping

Hvad er cuppingmassage?

Cupping er en yderst effektiv behandlingsform til flere forskellige problemstillinger. Cupping stammer fra Kina, og er en mange tusinde år gammel behandlingsmetode.

Ved hjælp af plastiksugekopper skaber jeg et undertryk, som virker på samme måde, eller endnu bedre end dybdegående massage. Undertrykket sørger for øget blodgennemstrømning til området, der fremskynder kroppens egen helingsproces ved at udskille affaldsstoffer samt løsner bindevæv og spændte muskler.

Cupping - behandling i Aalborg.

Cuppingmassage er effektivt mod:

  • Hovedpine/migræne
  • Muskelømhed
  • Spændinger i nakke og ryg (myoser)
  • Lændeproblemer
  • Ledsmerter
  • Fremskynde restitutionen (typisk anvendt ved atleter)
  • Cellulitis

Jeg har været rigtig glad for de 4 behandlinger, jeg har fået ved Hera Kropsterapi. Jeg kom til Helle med spændinger i nakke og skuldre, som ofte førte til spændingshovedpine. Det er væk nu, og dukker kun op en sjælden gang i mellem. Kæmpe anbefaling herfra.

Anmeldelse fra Caroline

Sådan foregår en cuppingbehandling:

Behandlingen varer cirka en halv time (for én problematik). Vi tager først en snak om, hvilke problematikker der gør sig gældende for dig.

Herefter klæder du om og ligger dig på briksen. Cupperne skal sidde på området mellem 5-15 min. Hvis det giver mening for din behandling, får du massageolie på og modtager flydende cupping, som er en cup, der masseres hen over for eksempel huden på ryggen.

Jeg vil gøre opmærksom på, at du med cupping kan få nogle røde/blå mærker fra sugekopperne, der kan tage 1-2 uger om at forsvinde.

Dette er blot et tegn på, at kroppen er i gang med at hele sig selv – og det er ikke farligt.

Jeg har tavshedspligt i forhold til de oplysninger, du giver mig.

45 minutter er til nye kunder eller klienter med flere problemområder, som ønskes behandlet samtidig.

30 minutter er til dig, der allerede har været i klinikken før, og som kun har brug for behandling af et enkelt problemområde.

Er du i tvivl om, hvad du skal booke, er du mere end velkommen til at tage kontakt til mig.