Om Hera Kropsterapi

Klinikken tilbyder Kropsterapi, Coaching, Cuppingmassage og Babyterapi i Aalborg. Jeg behandler folk, der oplever fysiske problematikker, samt følelsesmæssige traumer eller blokeringer. Tiden hos mig er din tid, og der er fokus på at give din krop de bedste forudsætninger for at komme tilbage i balance.

Pas godt på din krop
Det er det eneste sted, du er nødt til at bo resten af livet.

Alt hvad vi oplever igennem livet, positivt som negativt, lagres i kroppen og danner grundlaget for, hvordan vi agerer og har det i krop og sind. Det kan derfor være gavnligt at få arbejdet med og forløst gammel sorg og traumer, for at komme diverse fysiske skavanker samt psykiske blokeringer til livs.

Helle Rasmussen

Kropsterapaut

Jeg er uddannet Kropsterapeut hos Totum, og har taget kurser i bl.a. cuppingmassage, anatomi, fysiologi og sygdomslære samt en uddannelse til Babyterapeut, der kan betegnes som kropsterapi til babyer.

Mit møde med kropsterapien blev en kæmpe øjenåbner for mig. Dine ord og handlinger kan måske skjule, hvordan du har det – din krop kan ikke. Med kropsterapien er det muligt at nå dybere ned i de forskellige fysiske og psykiske problematikker, og det ønsker jeg at hjælpe andre med, som det har hjulpet mig.

Min coachinguddannelse har givet et ekstra lag til terapien, hvor det skaber mulighed for stor reflektion for mine klienter, så de bl.a. kan slippe gamle overbevisninger, der ikke længere gavner dem, og finde nye veje i livet.

Anmeldelser fra Google
google
Jeg fik en, lettere akut, behandling med cupper grundet låst nakke og øm skulder. Her dagen efter er jeg for første gang i meget lang tid vågnet næsten uden ubehag i nakken og en mere bevægelig krop, der bare har det bedre end før. Helle er en behagelig behandler, der lytter til dig og guider dig godt videre. Varme anbefalinger herfra.
google
Jeg havde et forløb hos Helle over 5 sessioner med kropsterapi kombineret med indre barn terapi. Det har været en stor hjælp for mig at møde situationer i min barndom gennem visualiseringsøvelser. Ved at genopleve tunge oplevelser fra min barndom i den trygge ramme Helle sætter har de dele af mig der har rødder der fundet en mere harmonisk plads i mit liv nu. Kombinationen med kropsterapi har hjulpet med at finde skjulte følelser frem på en blid og tryg måde uden det var for overvældende.
google
Super fin behandling med plads til det, man har brug for fra gang til gang. Helle er sød og empatisk, velforberedt og rar at være i behandling hos.
google
Vores datter sov ikke rigtig om natten, efter en behandling med spændinger i ryggen, sov hun så godt om natten! Kæmpe anbefaling herfra☀️
Uddannelser & kurser
2019 – 2020 Uddannelse til Kropsterapeut – Totum
2020 Kursus i Cuppingmassage
2020 – 2021 Uddannelse til Babyterapeut & Babymassør,
Dansk Akademi for Kropsterapi
2021 Anatomi, fysiologi og sygdomslære – Innowell
2022 Indre Barn Terapi, 6 mdr. kursus hos BEI Kropsterapi
2022 Kursus omkring Traumets Anatomi hos Rudi Sorgenfri
2023 Sofia Manning Coach

certificeret totum kropsterapeut

Det siger andre om Hera Kropsterapi

Helle udstråler en stor ro og dejlig venlighed, hvilket giver mig trygheden til at slappe af og åbne op for det, som fylder.

Jeg bliver gang på gang positivt overrasket over, hvor stor en ro og indsigt kropsterapien giver mig. Jeg er blevet mere opmærksom på mig selv og mine egne behov.

Samantha, 32 år

Jeg prøvede for første gang cuppingmassage hos Helle i forbindelse med gener i min lænd. Det var en utrolig god oplevelse og Helle sørgede for informere mig om behandlingen inden og imens.
Efter et par besøg hos Helle havde jeg igen fuld bevægelighed i min lænd.

Jeanett, 29 år

Jeg har været ved Helle til fem kropsterapeutiske behandlinger i forbindelse med, at jeg i en længere periode har haft en del stresssymptomer. Helle er meget behagelig og skaber varme, hyggelige og afslappende rammer.

Jeg oplever en større ro i krop og sind, samt en større bevidsthed om og kontrol over min krop. Jeg vil varmt anbefale behandlinger ved Helle.

Christina, 34 år

Kontakt

 

Hvis du har spørgsmål til mig, mine behandlinger eller andet, er du mere end velkommen til at tage kontakt til mig direkte på min mail kontakt@herakropsterapi.dk eller telefon +45 51299238. Det er også muligt at sende en SMS.

Jeg ser frem til at høre fra dig.