Behandlinger

Velkommen hos Hera Kropsterapi, hvor jeg tilbyder flere forskellige typer af behandling afhængig af hvad din problematik er. Du kan udforske og læse mere om de forskellige muligheder nedenfor.

Er du i tvivl om hvilken type behandling der er mest hensigtsmæssig for dig, er du altid meget velkommen til at kontakte mig for en afklarende snak. Jeg ønsker, at du skal føle dig tryg og informeret i processen med valg af behandler. Generelt er tryghed et nøgleord i klinikken, da det er udgangspunktet for det bedste samarbejde mellem dig og mig. Et trygt sind og en tryg krop responderer bedre på behandling, og derved opnår vi de bedste resultater.

Her kan du læse mere om de forskellige behandlinger.

Kropsterapi

Cuppingmassage

Babyterapi

Kropsterapi

Kropsterapi tager udgangspunkt i det hele menneske – dvs. både det fysiske og det mentale. Behandlingen er en blanding af flere teknikker og behandlingsformer som pulserende bevægelser, massageteknikker, dybe vejrtrækninger, zoneterapi og samtaleterapi.

Anmeldelse af behandling med kropsterapi

Jeg har været ved Helle til fem kropterapeutiske behandlinger i forbindelse med, at jeg i en længere periode har haft en del stresssymptomer.

Helle er meget behagelig, sympatisk og imødekommende, og hun skaber nogle meget varme, hyggelige og afslappende rammer. Jeg oplever selv en større ro i krop og sind, samt en større bevidsthed om og kontrol over min krop.

Jeg vil varmt anbefale behandlinger ved Helle.

- Christina (anmeldelse på google)

Cuppingmassage

Ved hjælp af plastiksugekopper skabes der et undertryk, som sørger for øget blodgennemstrømning til det behandlede område. Derved fremskyndes kroppens egen helingsproces ved at udskille affaldsstoffer og løsner op for spændte muskler. 

Babyterapi

Babyterapi er en kombinationsbehandling, og nok en af de mest effektive behandlingsmetoder til små børn. Jeg benytter blide metoder fra massage, kranio-sakral terapi, zoneterapi, kinesiologi samt spædbarnsterapi.